Nieuwsberichten


23-05-2008
Geen wedstrijd wel goed nieuws

Afgelopen weekend heb ik geen wedstrijden gehad. Ook aankomende weekend rijd ik geen wedstrijd met de ploeg. Dat geeft mij mooi de gelegenheid om hard te trainen voor de wedstrijden die in juni gaan komen, want dan zal ik bijna alle wedstrijden rijden die op het programma staan, zoals: Zeeuwswielerweekend 2.1 , Veenendaal-Veenendaal 2.HC, Het Nederlands Kampioenschap en met stip natuurlijk de Ster Elektrotour 2.1.
Pittige wedstrijden dus, daarom heb ik  de afgelopen week in de Ardennen een aantal doorgedreven trainingen gedaan. En ga ik morgen naar de individuele profwedstrijd Heist-Op-Den-Berg in Belgie. Een kermiskoers waaraan elite met en zonder contract meedoen. Vaak zijn dit zware wedstrijden omdat er een aantal renners in Belgie gespecialiseerd zijn in dit soort wedstrijden en als een malle rond vliegen op de rondjes van ongeveer 10 kilometer.
Dat was het voor de koers, maar er is ook ander nieuws. Zo kan ik melden dat het goed gaat met de businessclub, met weer 2 nieuwe leden. En dat volgende week de eerste activiteit van de businessclub op het programma staat, een fietsclinic. We gaan met de leden + introducees trainen op 1 van mijn vaste trainingsrondjes door het buitengebied van Zutphen, daarnaast zal er voor en na de training uitleg gegeven worden over matriaal en training. Tijdens deze hele middag zullen er filmopnames gemaakt worden door Vidi-O, een nieuw lid van de businesclub. Zodra de film opnames gemonteerd zijn zal ik ze op mijn site zetten.
In het verlengde van de businessclub doet ook de website het erg goed, na de lancering werden superhoge bezoekers aantalen gemeten van 200 unieke bezoekers per dag, met een gemiddelde van 72 unieke bezoekers per dag. Ik had verwacht dat dit gemiddelde iets zou zakken nu de website niet meer 2 keer per week in de krant vermeld staat, maar niet is minder waar. Tot mijn verbazing blijft het gemiddelde aantal unieke bezoekers per dag langzaam stijgen en zit ik nu op 76. Geen enorme stijging maar als je een daling verwacht is dit toch mooi meegenomen.
Zoals gezegd rijd ik morgen Heist-Op-Den-Berg, ik laat per sms op de website zo snel mogelijk weten hoe het is gegaan.
 
Groeten Sjoerd
 
 

SMS uit de koers:

Vijfde plek in klassement in Kameroen: mooie afsluiting. In de laatste etappe hard voor van Agtmaal gewerkt en in eerste groep aangekomen. Resultaat van Agtmaal wint de ronde (UCI 2.2) en ik word 5e. Een geweldige belevenis in dit land. gr. Sjoerd

« vorige    
Krolstone
Accountants & Adviseurs